Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

28

Ιανουαρίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Καίτη Φίνου για Χριστίνα Ψάλτη: “Κάτι ξέρει ο αδερφός του Στάθη και την κατηγορεί” (video)
LIFESTYLE

Καίτη Φίνου για Χριστίνα Ψάλτη: “Κάτι ξέρει ο αδερφός του Στάθη και την κατηγορεί” (video)

  Ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, σε συνέντευξη που παραχώρησε την «κάρφωσε» την σύζυγο του ηθοποιού Χριστίνα, υποστηρίζοντας πως δεν του φερόταν με αγάπη. Όπως είπε, η Χριστίνα είχε χωρίσει σχεδόν δέκα φορές με τον ηθοποιό με τον πιο πρόσφατο χωρισμό τους να γίνεται στην τελευταία παράσταση που έκαναν μαζί. Βέβαια, τόνισε πως η χήρα δεν ήταν […]

 

to-sugklonistiko-minuma-tis-gunaikas-tou-stathi-psalti--fwto_2.w_hr

Ο αδερφός του Στάθη Ψάλτη, Γιάννης Ρώτας, σε συνέντευξη που παραχώρησε την «κάρφωσε» την σύζυγο του ηθοποιού Χριστίνα, υποστηρίζοντας πως δεν του φερόταν με αγάπη.

Όπως είπε, η Χριστίνα είχε χωρίσει σχεδόν δέκα φορές με τον ηθοποιό με τον πιο πρόσφατο χωρισμό τους να γίνεται στην τελευταία παράσταση που έκαναν μαζί. Βέβαια, τόνισε πως η χήρα δεν ήταν κοντά στον ηθοποιό, ότι στο πλευρό της υπέφερε και πως δεν επέτρεπε σε συγγενικά του πρόσωπα να τον επισκέπτονται στο νοσοκομείο.

Δείτε εδώ τις συγκλονιστικές αποκαλύψεις του Γιάννη Ρώτα και την απάντηση της Χριστίνας Ψάλτη

Σήμερα, η πρώην σύζυγος του Στάθη Ψάλτη Καίτη Φίνου, ανέφερε: «Ένα έχω να πω ότι ο Γιάννης είναι φοβερά πληγωμένος. Πονάει πάρα πολύ. Δεν είπε τίποτα με κακία, σίγουρα θα έχει κάτι δει. Δεν έχει κανένα λόγο να βγάζει από το μυαλό του πράγματα».

Εντωμεταξύ μια νέα συνέντευξη του Γιάννη Ρώτα προβλήθηκε, ο οποίος συνέχισε να κατηγορεί την νύφη του: “Ο Στάθης φώναζε από τους πόνους και την ζητούσε. Εκείνη σημασία δεν έδινε. Το βράδυ που ο Στάθης μπήκε στην εντατική η Μαρία η κόρη του ήταν εκεί”.

«Ο Στάθης μου έλεγε ότι δεν άντεχε άλλο με την Χριστίνα. Τα μεσημέρια πήγαινε στην πρώην νύφη μου». «Μπορεί να ήταν ενοχλημένη επειδή ο Στάθης μας βοηθούσε οικονομικά».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις