Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

10

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΚΙΝΑΛ: Οι αποχωρήσεις έφεραν συσπείρωση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΚΙΝΑΛ: Οι αποχωρήσεις έφεραν συσπείρωση

Για συσπείρωση στην βάση του ΚΙΝΑΛ κάνει λόγω ο Κώστας Σκανδαλίδης μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις. Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Σκανδαλίδης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Τα Νέα», αναφερόμενος στις επερχόμενες εκλογές δηλώνει: «Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, καθώς το τοπίο μετά τον Αύγουστο είναι θολό και οι εξελίξεις τρέχουν, νομίζω ότι όλα είναι […]

Για συσπείρωση στην βάση του ΚΙΝΑΛ κάνει λόγω ο Κώστας Σκανδαλίδης μετά τις πρόσφατες αποχωρήσεις.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Κώστας Σκανδαλίδης σε συνέντευξη του στην εφημερίδα «Τα Νέα», αναφερόμενος στις επερχόμενες εκλογές δηλώνει:

«Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά, καθώς το τοπίο μετά τον Αύγουστο είναι θολό και οι εξελίξεις τρέχουν, νομίζω ότι όλα είναι πιθανά, ακόμη και οι εκλογές μετά το καλοκαίρι».

Ετοιμάζει ψηφοδέλτια το ΚΙΝΑΛ

Κάνει λόγο για σενάριο «πλήρους σύγχυσης» στην περίπτωση των τετραπλών εκλογών στις 26 Μαΐου, εκλογές που θα είναι «πέντε, αν προσθέσουμε τους χιλιάδες ανεξάρτητους από τη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής συνδυασμούς που θα κατέλθουν αυτόνομα σε επίπεδο μικρών πόλεων και κοινοτήτων».

Ο κ. Σκανδαλίδης, διαψεύδει τις φημολογίες για στήριξη της απλής αναλογικής από το Κίνημα Αλλαγής.

ΚΙΝΑΛ: Η «μεταγραφή» – απάντηση στην αποχώρηση του Ποταμιού;

Για τις εξελίξεις στην Κεντροαριστερά αλλά και την αντοχή της στην εντεινόμενη πόλωση που παρατηρείται σε πολιτικό επίπεδο, ο κ. Σκανδαλίδης εκτιμά ότι αγγίζει μόνο ένα τμήμα του εκλογικού σώματος στην κορυφή και όχι την εκλογική βάση.

Τονίζει δε ότι «εμείς προχωράμε μπροστά, ενώνουμε τους Ελληνες, διεκδικούμε την εθνική συνεννόηση και προτείνουμε μια πραγματικά προοδευτική διακυβέρνηση».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις