Αθήνα

°C

kairos icon

Κυριακή

10

Δεκεμβρίου 2023

alphafreepress.gr / ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ / ΕΝΦΙΑ: Δείτε εάν απαλλάσσεστε με τη νέα εκκαθάριση
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

ΕΝΦΙΑ: Δείτε εάν απαλλάσσεστε με τη νέα εκκαθάριση

Τα νέα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ θα αναρτηθούν στο λογαριασμό των φορολογουμένων στο Περιουσιολόγιο (www.aade.gr) Νέα εκκαθάριση πραγματοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στον ΕΝΦΙΑ σε 2.959 φορολογούμενους, με την οποία χορηγεί απαλλαγή σε 4.615 εμπράγματα δικαιώματα επί ακινήτων, για τα οποία έχει εκδοθεί δελτίο επανελέγχου, ύστερα από τις πυρκαγιές στην Αττική, στις 23 και 24 Ιουλίου 2018. Η απαλλαγή χορηγείται […]

ακινητα-1.jpg

Τα νέα εκκαθαριστικά ΕΝΦΙΑ θα αναρτηθούν στο λογαριασμό των φορολογουμένων στο Περιουσιολόγιο (www.aade.gr)

Νέα εκκαθάριση πραγματοποιεί η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων στον ΕΝΦΙΑ σε 2.959 φορολογούμενους, με την οποία χορηγεί απαλλαγή σε 4.615 εμπράγματα δικαιώματα επί ακινήτων, για τα οποία έχει εκδοθεί δελτίο επανελέγχου, ύστερα από τις πυρκαγιές στην Αττική, στις 23 και 24 Ιουλίου 2018.

Η απαλλαγή χορηγείται κατόπιν επεξεργασίας των στοιχείων, που εστάλησαν από το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών, καθώς και τα δεδομένα, που συγκεντρώθηκαν και επαληθεύθηκαν μέσω του τηλεφωνικού κέντρου εξυπηρέτησης πολιτών της ΑΑΔΕ.

Ήδη από χθες 28/09/2018, οι παραπάνω φορολογούμενοι θα μπορούν να ενημερωθούν για τη διαμόρφωση των δόσεών τους, μέσω της προσωποποιημένης πληροφόρησης του TAXISnet (Στοιχεία οφειλών εκτός ρύθμισης).

Κατ΄εφαρμογή σημερινής σχετικής τροπολογίας, εντός της επόμενης εβδομάδας, θα ακολουθήσει νέα εκκαθάριση ΕΝ.Φ.Ι.Α. για τη χορήγηση απαλλαγής στους φορολογούμενους εκείνους, που εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της τροπολογίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις