Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

10

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Απόδραση κρατούμενου: Νέο περιστατικό στα Τρίκαλα
ΕΛΛΑΔΑ

Απόδραση κρατούμενου: Νέο περιστατικό στα Τρίκαλα

Απόδραση κρατούμενου: Ο κρατούμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Απόδραση κρατούμενου: Δεν έχουν τέλος τα περιστατικά με κρατούμενους που εκμεταλλεύονται τις άδειες τις οποίες εξασφαλίζουν από τις φυλακές όπου εκτίουν τις ποινές τους για να γίνουν… καπνός! Άλλος ένας που κρατείτο στο σωφρονιστικό κατάστημα των Τρικάλων αναζητείται από τις αστυνομικές αρχές. Πρόκειται για έναν 43χρονο αλλοδαπό, ο οποίος δεν επέστρεψε την Παρασκευή από την άδεια που είχε λάβει και έχει κηρυχθεί δραπέτης. Ο συγκεκριμένος κρατούμενος εξέτιε ποινή κάθειρξης για παραβάσεις του νόμου περί αλλοδαπών και για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση. Το νέο περιστατικό απόδρασης κρατουμένου από σωφρονιστικό κατάστημα αποκαλύφθηκε την ώρα που οι αρχές αναζητούν άλλον έναν 50χρονο αλλοδαπό, ο οποίος κρατούνταν στο Γενικό Κατάστημα Κράτησης Β’ Τύπου Μαλανδρίνου Φωκίδας με ποινές κάθειρξης για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Ο κρατούμενος δεν επέστρεψε την Παρασκευή από την άδεια που του είχε δοθεί. Συναγερμός σήμανε με την απόδραση του αλλοδαπού κρατούμενου από το Αστυνομικό Τμήμα Κυψέλης λίγες μέρες πριν. Ο Γεωργιανός κρατούμενος είχε προσαχθεί και προέκυψε ότι είχε καταδικαστική απόφαση εις βάρος του για κλοπή, σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται ο ΑΝΤ1. Υπό αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 45χρονος κατάφερε να εξαφανιστεί. Αμέσως ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις