Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

27

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ / Κτηματολόγιο 2019 – Προανάρτηση: Για ακίνητη περιουσία στον Βόλο – Αναλυτικά η διαδικασία
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Κτηματολόγιο 2019 – Προανάρτηση: Για ακίνητη περιουσία στον Βόλο – Αναλυτικά η διαδικασία

Κτηματολόγιο 2019 - Προανάρτηση: Η Προανάρτηση είναι η προκαταρκτική ενημέρωση των δικαιούχων, μετά την επεξεργασία των δηλώσεων που έχουν υποβληθεί στο Κτηματολόγιο.

Κτηματολόγιο 2019 – Προανάρτηση: Αύριο, Τετάρτη, ξεκινά, σύμφωνα με το Κτηματολόγιο, η διαδικασία της Προανάρτησης για όσους έχουν ακίνητη περιουσία στη δημοτική Ενότητα Βόλου του δήμου Βόλου. Η Προανάρτηση είναι η προκαταρκτική ενημέρωση των δικαιούχων, μετά την επεξεργασία των δηλώσεων που έχουν υποβληθεί στο Κτηματολόγιο. Στόχος της διαδικασίας είναι η επιβεβαίωση της ορθότητας των στοιχείων και η υπόδειξη τυχόν σφαλμάτων από τους δικαιούχους. Μέσω της ιστοσελίδας του Κτηματολογίου (www.ktimatologio.gr) για δύο μήνες, οι δικαιούχοι, με χρήση των κωδικών του taxisnet, έχουν πρόσβαση στην καταγραφή των δικαιωμάτων τους και της γεωγραφικής απεικόνισης των ακινήτων τους.

Εφόσον συμφωνούν με τα στοιχεία αυτά, δε χρειάζεται να προβούν σε κάποια ενέργεια. Παρά ταύτα, σύμφωνα με το Κτηματολόγιο, υπάρχει μια συγκεκριμένη διαδικασία για τους δικαιούχους που δεν συμφωνούν με τα παραπάνω στοιχεία. Για την περίπτωση του Βόλου, όσοι δεν συμφωνούν με κάποιο στοιχείο θα πρέπει μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου 2020 να στείλουν στην ηλεκτρονική διεύθυνση [email protected] την Αίτηση Επανεξέτασης Στοιχείων, που θα βρουν στο www.ktimatologio-volou.gr, ή να την καταθέσουν στο Γραφείο Κτηματογράφησης Βόλου, Δημοκρατίας και Αϊδινίου 14, Νέα Ιωνία Βόλου.

Κτηματολόγιο 2019 – Προανάρτηση: Γενικές πληροφορίες

Το Κτηματολόγιο επισημαίνει ότι η συμμετοχή των πολιτών στη διαδικασία της Προανάρτησης στη Δημοτική Ενότητα Βόλου του Δήμου Βόλου, είναι εξαιρετικά σημαντική, καθώς με αυτήν εξασφαλίζουν ότι τα δικαιώματα που δήλωσαν θα καταγραφούν σωστά στο Κτηματολόγιο και θα αποφύγουν άσκοπη ταλαιπωρία στο μέλλον. Μετά την ολοκλήρωση της Προανάρτησης, θα ακολουθήσει η επεξεργασία των αιτήσεων και οι δικαιούχοι θα ενημερωθούν εκ νέου για τη διαδικασία της Ανάρτησης.

Γενικές Πληροφορίες:
Δευτέρα έως Παρασκευή στα τηλέφωνα 210-6505600  από 08:30 έως 15:30 και στον ιστότοπο www.ktimatologio.gr

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις