Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

27

Ιανουαρίου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Κουφοντίνας υγεία: Κρίσιμη η κατάστασή του, αρνείται την ανάνηψη
ΕΛΛΑΔΑ

Κουφοντίνας υγεία: Κρίσιμη η κατάστασή του, αρνείται την ανάνηψη

Κουφοντίνας υγεία: Εδώ και τέσσερις μέρες ο Δημήτρης Κουφοντίνας κάνει και απεργία δίψας.

Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται ο Δημήτρης Κουφοντίνας του οποίου η υγεία επιδεινώνεται συνεχώς από την απεργία πείνας που κάνει εδώ και 50 μέρες αλλά και την απεργία δίψας που ξεκίνησε πριν από τέσσερις ημέρες. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες που μετέδωσε το eksegersi.gr, την Παρασκευή επιτράπηκε στην οικογένειά του να πραγματοποιήσει επισκεπτήριο στο νοσοκομείο, καθώς μέχρι τώρα δεν μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο λόγω των μέτρων αντι-covid του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που έγινε στους συγγενείς από τους γιατρούς της ΜΕΘ, στην κρίσιμη κατάσταση που βρίσκεται ο απεργός πείνας και δίψας, έχοντας ακόμη επικοινωνία με το περιβάλλον, η κατάρρευση θα είναι απότομη και εξαιρετικά επικίνδυνη για τη ζωή του. Ο Δημήτρης Κουφοντίνας δήλωσε στους δικούς του, ότι δε θέλει να γίνει ανάνηψη αν χάσει την επικοινωνία με το περιβάλλον και θέλει να τους δεσμεύσει να μην την αποδεχτούν. Ήδη, από το απόγευμα χθες, ο Δημήτρης Κουφοντίνας διέκοψε τον ορό αντιβίωσης που έπαιρνε, δηλαδή τη μοναδική πηγή ενυδάτωσης που είχε.

Υπενθυμίζεται ότι ο πολυισοβίτης της 17 Νοέμβρη ζητά τη μεταγωγή του από τις φυλακές Δομοκού σε αυτές του Κορυδαλλού.

Άγριες συμπλοκές στην Ομόνοια

Στο μεταξύ, επεισόδια σημειώθηκαν στο κέντρο της Αθήνας ανάμεσα σε συγκεντρωμένους για τη στήριξη του Δημήτρη Κουφοντίνα και δυνάμεων των ΜΑΤ, στην είσοδο του Μετρό στην Ομόνοια. Οι αστυνομικές δυνάμεις προχώρησαν σε χρήση χημικών. Οι διαδηλωτές αποκλείστηκαν από τους αστυνομικούς, εντός του σταθμού του μετρό “Ομόνοια”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις