Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

30

Μαΐου 2023

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αστυνομικός Τρίκαλα – 4χρονη: Είναι αθώος, λέει ο πατέρας του 29χρονου
ΕΛΛΑΔΑ

Αστυνομικός Τρίκαλα – 4χρονη: Είναι αθώος, λέει ο πατέρας του 29χρονου

Αστυνομικός Τρίκαλα - 4χρονη: Σε τηλεοπτική εκπομπή μίλησε ο πατέρας του κατηγορούμενου για ασέλγεια σε ανήλικο. Τι είπε σχετικά.

Στην εκπομπή “Αλήθειες με τη Ζήνα” μίλησε ο πατέρας του αστυνομικού που κατηγορείται πως ασέλγησε στην 4χρονη κόρη του. Συνταξιούχος αστυνομικός και ο πατέρας του 29χρονου αστυνομικού από τα Τρίκαλα, λοιπόν, πιστεύει στην αθωότητα του γιου του, αναφέροντας, μάλιστα, μεταξύ άλλων, ότι αν έχει κάνει κάποιο λάθος να τιμωρηθεί. Συγκεκριμένα είπε: «Ισχυρίζεται ότι είναι αθώος και το ισχυριζόμαστε κι εμείς. Δεν θα τον υποστήριζα, αν δεν ήταν αθώος. Ο συγκεκριμένος κατηγορούμενος δεν πρόλαβε καν να απολογηθεί, δεν έχει πει κουβέντα, του δώσουμε τουλάχιστον το δικαίωμα. Το τεκμήριο της αθωότητας είναι το τελευταίο πράγμα που πρέπει να εξαλείψουμε».

Στη συνέχεια ανέφερε: «Ως πατέρας ό,τι και να πω θα θεωρηθεί ότι με άκομψο τρόπο θα προσπαθήσω να υπερασπιστώ το παιδί μου. Σαν κοινός πολίτης, ως συνταξιούχος αστυνομικός δεν μπορώ να πω τίποτα, μπορεί να έγιναν κάποια λάθη στο παρελθόν, τιμωρήθηκε. Δεν μπορεί έναν άνθρωπο να τον ακολουθεί πάντα αυτό το παρελθόν», μιλώντας για την καταδίκη του 29χρονου για υπόθεση ναρκωτικών.

“Ας είναι γιος μου, αδερφός μου να τιμωρηθεί”

Αναφερόμενος στην τωρινή καταγγελία για ασέλγεια ανηλίκου από την πρώην σύζυγο του γιου του είπε ότι «δεν μπορώ να σκεφτώ καθόλου γιατί έγινε αυτή η καταγγελία. Αν έχει κάνει κάποιο λάθος να τιμωρηθεί. Ας είναι γιος μου, αδερφός μου να τιμωρηθεί». Μάλιστα ο πατέρας τόνισε: «Μαζί με το παιδί μου, έζησα όλες αυτές τις καταστάσεις, το τροχαίο και τη σύλληψη με την υπόθεση ναρκωτικών, ή το μετέπειτα χωρισμό του, προσπαθούσα να κάνω τον πυροσβέστη, προσπαθούσα και κρατούσα άμυνα. Να τιμωρηθούμε αλλά όχι να κατακρεουργηθούμε. Εδώ συμβαίνει ανθρωποφαγία σε όλο της το μεγαλείο» τόνισε ο πατέρας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις