Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

01

Δεκεμβρίου 2022

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Επίθεση με βιτριόλι – Χριστίνα: «Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μου έδωσε δύναμη»
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι – Χριστίνα: «Η Ιωάννα Παλιοσπύρου μου έδωσε δύναμη»

Επίθεση με βιτριόλι - Χριστίνα: Ο δράστης αγνοείται μέχρι και σήμερα

Η 40χρονη σήμερα Χριστίνα βρέθηκε καλεσμένη στο T-Live και στην Τατιάνα Στεφανίδου μιλώντας για την επίθεση με βιτριόλι που δέχτηκε σε ηλικία 20 ετών. Ήταν το 2001 όταν η Χριστίνα περίμενε σε στάση λεωφορείου, εκεί όπου δέχτηκε επάνω της καυστικό υγρό από άγνωστο άνδρα. «Την πρώτη φορά που είδα το πρόσωπό μου ήταν καθώς πήγαινα στο νοσοκομείο και ήμουν μέσα στο φορείο. Είδα το πρόσωπό μου σε μια λαμαρίνα. Μου είχαν απαγορεύσει τους καθρέφτες. Όταν είδα την εικόνα μου, είπα…οκ, θα πρέπει να σταθώ γερά στα πόδια μου», ανέφερε η Χριστίνα. «Ήμουν στη στάση του λεωφορείου και καθώς ερχόταν το λεωφορείο μου πετά το καυστικό υγρό στη μια πλευρά πλαγίως του προσώπου μου. Αντέδρασα πολύ γρήγορα γιατί θα μπορούσε να έχει πιάσει όλο μου το πρόσωπο και να μου το κόψει. Από ένστικτο γύρισα, αλλά η πλάτη μου έχει πολλά σημάδια», είπε η Χριστίνα στο T-Live.

Ο δράστης αγνοείται μέχρι και σήμερα

«Η αστυνομία εντόπισε τον δράστη ο οποίος ήταν ένας Αλβανός, δεν κατάφερε όμως να τον πιάσει ποτέ. Πιστεύω ότι έφυγε από τη χώρα. Ήταν μια καλά οργανωμένη επίθεση για την οποία μάλιστα είχε συμφωνηθεί να εγκαταλείψει στην Ελλάδα προκειμένου να γλιτώσει. Δικαστήριο έγινε και δικάστηκε ερήμην. Δεν συνελήφθη ποτέ. Ο ηθικός αυτουργός είναι ακόμη ελεύθερος και είναι συνταξιούχος Έλληνας αστυνομικός», αποκάλυψε.

Στη συνέχεια η Χριστίνα μίλησε για τις… ενοχλήσεις που δεχόταν εκείνη την περίοδο από 50χρονο συνταξιούχο αστυνομικό ο οποίος περίμενε την 20χρονη τότε έξω από το σπίτι της. Στη συνέχεια μάλιστα είχε ακολουθήσει ένας άγριος καυγάς ανάμεσα στον 50χρονο αστυνομικό και τον νονό της.

«Με την υπόθεση της Ιωάννας Παλιοσπύρου πήρα την δύναμη και την απόφαση να βγω κι εγώ να μιλήσω. Ας πούμε ότι είναι ένα είδος συμπαράστασης, δεν είναι μόνη της η Ιωάννα, υπάρχουν κι άλλα άτομα που έχουν λάβει αυτή την σωματική βλάβη. Το έχω βιώσει κι εγώ. Η Ιωάννα ήταν αυτή που με ώθησε να είμαι σήμερα εδώ στην εκπομπή της», είπε συγκινημένη η Χριστίνα στην Τατιάνα Στεφανίδου.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις